Despre noi

AcasăDespre noi

We are professional

Creează-ți propria ta lume tipărită cu Picma

Ne asigurăm că, facem lucrurile bine!

Imprimarea de slogane ale organizațiilor. În timp ce internetul ar putea prelua multe aspecte ale imprimării, unele lucruri sunt încă preferate pe hârtie.

Imprimăre

Imprimări de înaltă calitate folosind cea mai recentă tehnologie.

Culoare

Combinați și asortați culori, dimensiuni și design-uri.

Livrare în toată lumea

Transportul este gratuit pentru comenzile de peste 400 de lei.

Ambalaje de protecție și securizate

Lorem ipsum det, consec tetur adipiscing elit duis nec fringi

Comandă rapidă

Comandă-le rapid și ușor cu serviciul nostru de re-comandă. Simplu, eficient și convenabil.

Producție ECO

Procese de producție prietenoase cu mediul înconjurător.

Servicii rapide și de calitate

Hai să vă arătăm cum prind viață produsele tale

Tipărire rapidă a imprimantelor canvas şi splashback. Suntem mulțumiți de trecutul nostru și imprimăm pentru viitor. Și mai mult, facem totul corect! O experiență completă de tipărire și administrare.

Tipărire rapidă pentru imprimate pe canvas și splashback. Suntem mândri de trecutul nostru și imprimăm pentru viitor. Iar noi facem totul corect! O experiență completă de tipărire și administrare.

“Suntem mândri de trecutul nostru. Tipărim pentru viitor. Și mai mult, facem totul corect! O experiență completă de tipărire și administrare.

Play Video
Picma
Picma

Serviciu rapid și de calitate

Cele mai bune tarife de livrare pentru serviciile de tipărire la cerere

Organizare de imprimare rapidă pentru canvas și splashback. Suntem mulțumiți de trecutul nostru. Imprimăm pentru viitor. Și facem lucrurile bine! O experiență completă de imprimare.

 • Cea mai înaltă calitate utilizând ultima tehnologie
 • Combină și asortează culorile, dimensiunile și modelele
 • Livrare în toată lumea
 • Produs local, purtat în întreaga lume.

Cine suntem noi? Despre Picma

Picma este unul dintre cele mai avansate și inovatoare proiecte, care utilizează tehnologie de imprimare specifică, tehnici de design dinamice și cele mai recente mașini tehnologice din România, începând cu anul 2016.

În compania noastră, avem o echipă de designeri care creează cele mai noi imagini la modă și răspund cerințelor dumneavoastră. De asemenea, lucrăm cu designeri freelanceri din întreaga lume pentru a satisface cerințele și dorințele dumneavoastră. În facilitatea noastră de 915 m2, producem produse realizate din diferite materiale, cum ar fi Canvas, Sticlă, Poster, Tapet, Plexiglas și Aluminiu Compozit, care pot fi utilizate în spații industriale, comerciale și personale.

Fie că doriți să transformați biroul, bucătăria, baia sau orice alt spațiu într-un spațiu 3D uimitor, sau poate doriți doar să oferiți un cadou luminescent unui prieten, posibilitățile sunt nelimitate atunci când vine vorba de Picma!

Iubim arta și vrem să o împărtășim cu dumneavoastră, să facem tot posibilul și mai mult pentru a ne asigura că găsiți piesa potrivită. Dorim să găsiți ceva care să vă facă să vă simțiți fericit, să vă facă să vă gândiți, să vă inspire… sau să facă camera dumneavoastră să arate mult mai cool.

Alătură-te celor peste 1000 de clienți care au încredere în Picma

Testimoniale

Peste 32 recenzii pe Google

 • “Recomand Picma, oamenii de acolo sunt profesionisti iar calitatea vorbeste de la sine! Sunt foarte incantata de rezultat, mi-au depasit asteptarile!.”
  Maria T.
  Maria T.
  / Bucureşti, RO
 • "Recomand Picma, oamenii de acolo sunt profesionisti iar calitatea vorbeste de la sine! Sunt foarte incantata de rezultat, mi-au depasit asteptarile!"
  Diana A.
  Diana A.
  / Bucureşti, RO
 • "Un echipaj uimitor, o muncă uimitoare și foarte profesionistă. Recomand cu tot dragul oricui în București care dorește să aibă un job bine făcut. 5/5!"
  Octav I.
  Octav I.
  / Bucureşti, RO

Ești gata să începem?

Tipărit și expediat la cerere!

× WhatsApp